Skip to main content

Followers

Ο εχθρός εντός των τειχών: Τεράστιο το δίκτυο Τούρκων κατασκόπων στην Ελλάδα

 Ο εχθρός εντός των τειχών: Τεράστιο το δίκτυο Τούρκων κατασκόπων στην Ελλάδα

Ελλάδα Τουρκία κατάσκοποι
Νέα μυστικά έγγραφα έρχονται στο φως τα οποία επιβεβαιώνουν (εκ νέου) την εκτεταμένη παράνομη συλλογή πληροφοριών και παρεμβατικών κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα από την τουρκική ΜΙΤ (Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών, Milli İstihbarat Teşkilatı), καθώς και την τουρκική πρεσβεία και τα προξενεία της. Αποκαλύπτεται επίσης και ο ρόλος ανθρώπων της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, οι οποίοι λειτουργούν για λογαριασμό της ΜΙΤ.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει ο «κακός βραχνάς» του Ταγίπ Ερντογάν, Nordic Monitor και ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ξεγυμνώνουν το ότι οι εχθρικές πράξεις εκπροσώπων της τουρκικής κυβέρνησης στην επικράτεια μιας συμμαχικής χώρας του ΝΑΤΟ, συνεχίζουν αμείωτες, καθώς η απειλή της αδιάκοπης επιδίωξης του Ταγίπ Ερντογάν να κυνηγά τους επικριτές του στο εξωτερικό, αμφισβητεί την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας.
Σε ένα από τα έγγραφα, από την 26η Μαρτίου 2019, απαριθμούνται 568 άτομα που εντοπίστηκαν στην Ελλάδα από τους Τούρκους της ΜΙΤ και φέρεται να είχαν σχέση με το κίνημα του Φετουλάχ Γκουλέν, γι’ αυτό και διέφυγαν από την Τουρκία.
Σε ένα άλλο σχετικό μυστικό έγγραφο, ο Ερντογάν Καρτάλ, αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος αντιτρομοκρατίας στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας στην Άγκυρα, στις 5 Νοεμβρίου 2019 ενημέρωσε για μια άλλη έκθεση πληροφοριών που συλλέχθηκε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά όχι από τη MIT, αλλά από τις τουρκικές διπλωματικές αποστολές. Η τρισέλιδη έκθεση, που απαριθμούσε 47 Τούρκους υπηκόους που κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης στην Τουρκία, υποβλήθηκε στην έδρα του Υπουργείου Εξωτερικών από την τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα και στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, τη MIT και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Το δεύτερο αυτό έγγραφο αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση χρησιμοποιεί διπλωμάτες και προξενικούς υπαλλήλους που εργάζονται στην Ελλάδα ως μυστικούς πράκτορες, για να κατασκοπεύουν και να συλλέγουν πληροφορίες στο κράτος που τους φιλοξενεί.
Η Ελλάδα λόγω των συνόρων της με την Τουρκία, έχει χρησιμοποιηθεί ως σημαντικός προορισμός για τους επικριτές και τους αντιπάλους του καθεστώτος Ερντογάν, συμπεριλαμβανομένων των Γκουλενιστών, για να ξεφύγουν από την οργή του.
Οι τουρκικές υπηρεσίες αντικατασκοπείας, που ήδη τρέχουν επιχειρήσεις για τη συλλογή πληροφοριών χρησιμοποιώντας άτομα που προέρχονται από τις μειονοτικές μουσουλμανικές ομάδες στην Ελλάδα, προφανώς έχουν εντείνει τις δραστηριότητές τους στο γειτονικό μέλος του ΝΑΤΟ.
Τα μυστικά έγγραφα δείχνουν ότι η Τουρκία παρακολουθεί τους επικριτές της ακόμη και αφού καταφέρουν να περάσουν στην Ελλάδα και να ζητήσουν άσυλο βάσει των διεθνών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
                                             ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

Comments

Popular posts from this blog

Άντε,βγάλε άκρη! ( Εξαιρετικό)

Άντε,βγάλε άκρη! ( Εξαιρετικό) Μάθετε Έλληνες και πολίτες του κόσμου γιατί καταστρέφεται η ζωή μας κάτω απο την μύτη μας. 2016. Εκλέγεται ο Τράμπ και όχι η Κλίντον. Ο πόλεμος ξεκινάει. Τα μίντια όλου του κόσμου ξεκινούν εκστρατεία δυσφήμισης κατά του άλλοτε αγαπητού τους. Ξαφνικά, όλοι, τον αποκαλούν πράκτορα της Ρωσίας. 2019. H κατηγορία ότι ο Τράμπ δούλευε για την Ρωσία κατέπεσε μετά απο 3 χρόνια ερευνών απο 20 Δημοκρατικούς εισαγγελείς (Mueller probe – Mueller report). Αμέσως, κατηγορείται ότι εκβίασε τον πρόεδρο της Ουκρανίας και απαιτείται παραπομπή απο τους Δημοκρατικούς. Δημοσιεύεται η τηλεφωνική συνομιλία των δύο προέδρων και δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός ή οτιδήποτε μεμπτό στα πρακτικά. Παρ’όλα αυτά, οι Δημοκρατικοί επιλέγουν να προχωρήσουν με την παραπομπή του, προκαλώντας απορία γιατί. Όλα τα μάτια του κόσμου στραμμένα στην Αμερική. Και όχι στην Κίνα. Η “πρόεδρος” της Αμερικανικής Βουλής (Speaker of the House), Nancy Pelosi, ενώ το Αμερικανικό Κονγκρέσο ψήφισε υπέρ

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ» ΕΧΟΥΝ ΜΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΑΔΕ...

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ» ΕΧΟΥΝ ΜΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΑΔΕ... Δημοσίευμα της sofokleousin.gr αναφέρει ότι Η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών(ΔΕΔ), έχει μπλοκάρει από τις προσφυγές των οπαδών του Σώρρα, καθώς μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 ασχολήθηκε με πάνω από 30 τέτοιες υποθέσεις, ενώ εκατοντάδες είναι οι προσφυγές που υποβλήθηκαν στα προηγούμενα χρόνια… https://www.sofokleousin.gr/trolaroun-tin-eforia-oi-opadoi-tou-artemi-sorra ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ ...ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ… “ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ” …ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝΩ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. […στις αρχές του 2020, οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα επανεμφανίστηκαν δυναμικά και

Κέρκυρα: Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ερημίτη

Κέρκυρα: Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ερημίτη Συναγερμός έχει σημάνει στην  Κέρκυρα , καθώς έχει ξεσπάσει  φωτιά  στην περιοχή Άγιος Στέφανος κοντά στον  Ερημίτης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 2 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη. Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή έχει έντονους ανέμους κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει στην κατάσβεση.    To κύριο μέτωπο της φωτιάς, που είναι μεγάλο, βρίσκεται κάτω από το πρώην ναυτικό φυλάκιο με τις φλόγες να κατευθύνονται προς τον Άγιο Στέφανο.